(recept
si oblíbilo 31 návštěvníků)
ÚŽASNÉ A RYCHLÉ RIZOTO
Potřebné ingredience
TUK,CIBULKA,NEUVAŘENÁ RÝŽE,VEPŘOVÉ MASO(PLECKO,KÝTA......),KOŘENÍ - VŠE DLE CHUTĚ A VELIKOSTI PORCE
Postup přípravy
TENTO RECEPT MI PORADILA KAMARÁDKA A JE ÚŽASNÝ,POKUD NECHCETE STRÁVIT CELÝ DEN U PLOTNY:-))
DO ZAPÉKACÍ MÍSY NAKRÁJÍME KOUSEK TUKU(MÁSLO,SÁDLO...)MOŽNÉ I OBOJÍ ,JEMNĚ NAKRÁJENOU CIBULKU,ZASYPEME NEUVAŘENOU RÝŽÍ,JÁ DALA LAGRIS,JE LEPŠÍ,NENÍ POTOM TAKOVÁ SLEPENÁ.PŘIDÁME NA KOSTKY NARÁJENÉ MASO,MŮŽE BÝT I KUŘECÍ,MŮŽETE PŘIDAT I MRAŽENOU ZELENINU,OKOŘENÍM(SŮL,VEGETA,SLADKÁ PAPRIKA,GR.KOŘENÍ)TÉ PAPRIKY A VEGETY SE NEBOJTE,RÝŽE TO VTÁHNE:-))
VŠE DOBŘE ZAMÍCHÁME A ZALIJEME PO OKRAJ VODOU,MĚLA BY BÝT ASPOŇ TAK 1 CM NAD OKRAJEM SMĚSI.ZAKRYJEME LEHCE ALOBALEM - NEZADĚLÁVAT!!!!A DÁME PÉCI DO TROUBY NA 250 STUPŇŮ CCA 30/40 MINUT PODLE POUŽITÉHO MASA(LEPŠÍ JE ALOBAL NEŽ POKLICE,LÉPE SE VYPAŘUJE VODA A NEDUSÍ SE TO .ALOBAL PAK 10 MINUT PŘED KONCEM SUNDÁM A DOPEČU,ABY BYLO RIZOTO ZVRCHU PĚKNĚ OPEČENÉ.PŘED KONCEM,MŮŽEM JEŠTĚ ZASYPAT NASTROUHANÝM TVR.SÝREM.CHUTĚ SE NÁM KRÁSNĚ SPOJÍ A RIZOTO NENÍ TAK SUCHÉ.
DO ZAPÉKACÍ MÍSY NAKRÁJÍME KOUSEK TUKU(MÁSLO,SÁDLO...)MOŽNÉ I OBOJÍ ,JEMNĚ NAKRÁJENOU CIBULKU,ZASYPEME NEUVAŘENOU RÝŽÍ,JÁ DALA LAGRIS,JE LEPŠÍ,NENÍ POTOM TAKOVÁ SLEPENÁ.PŘIDÁME NA KOSTKY NARÁJENÉ MASO,MŮŽE BÝT I KUŘECÍ,MŮŽETE PŘIDAT I MRAŽENOU ZELENINU,OKOŘENÍM(SŮL,VEGETA,SLADKÁ PAPRIKA,GR.KOŘENÍ)TÉ PAPRIKY A VEGETY SE NEBOJTE,RÝŽE TO VTÁHNE:-))
VŠE DOBŘE ZAMÍCHÁME A ZALIJEME PO OKRAJ VODOU,MĚLA BY BÝT ASPOŇ TAK 1 CM NAD OKRAJEM SMĚSI.ZAKRYJEME LEHCE ALOBALEM - NEZADĚLÁVAT!!!!A DÁME PÉCI DO TROUBY NA 250 STUPŇŮ CCA 30/40 MINUT PODLE POUŽITÉHO MASA(LEPŠÍ JE ALOBAL NEŽ POKLICE,LÉPE SE VYPAŘUJE VODA A NEDUSÍ SE TO .ALOBAL PAK 10 MINUT PŘED KONCEM SUNDÁM A DOPEČU,ABY BYLO RIZOTO ZVRCHU PĚKNĚ OPEČENÉ.PŘED KONCEM,MŮŽEM JEŠTĚ ZASYPAT NASTROUHANÝM TVR.SÝREM.CHUTĚ SE NÁM KRÁSNĚ SPOJÍ A RIZOTO NENÍ TAK SUCHÉ.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jajina11
(upraveno)
11. 1. 2015, 11:37
Dobrý den, tak právě jsem dokončila vaše rizoto a vyvaluji oči nad jeho jednoduchosti a chutnosti .Fakt supr vychytávka a rychlovka. Děkuji za tip .Ještě jsem zvědavá na reakce rodiny ,ale vzhledem tomu ,že jsou to dobří strávníci,tak věřim ,že budou spokojení .Hezký den Jarka
Niikool
(upraveno)
2. 2. 2012, 15:35
Výborný
krausička
(upraveno)
30. 1. 2012, 14:07
Dobrý den, Blanko tak jsem zkusila rizoto podle Vašeho návodu a musím skutečně uznat, že je výborné a hlavně rychlé Moc děkuji za recept, doporučuji Mějte se krásně Andrea
ALCER
(upraveno)
30. 1. 2012, 21:56
@krausička
dobrý večer Andrej tak to jsem ráda děkuji za zprávičku
omandra
(upraveno)
26. 2. 2011, 12:59
nevypadá to špatně, určitě někdy vyzkoušík
ALCER
(upraveno)
15. 3. 2011, 19:18
@omandra